Obilježavanje godine dana provedbe projekta “Želim raditi, želim pomoći!”

U ponedjeljak, 25. ožujka 2019. obilježena je godina dana od početka provedbe projekta „Želim raditi, želim pomoći!“ koji se provodi u Novskoj u sklopu programa ZAŽELI – Program zapošljavanja žena koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Tom prigodom su žene zaposlene na projektu počastile svoje sugrađane kolačima i kavom te im podijelile promotivne materijale. Za vrijeme trajanja ovog događaja Trg dr. Franje Tuđmana u Novskoj je bio prepun ljudi koji su s velikim zanimanjem prilazili zaposlenicama i korisnicima te su iz prve ruke imali priliku čuti kako se projekt provodi u praksi.

Posjetitelji su pohvalili ideju druženja zaposlenica i korisnika s građanima kao i sam projekt koji omogućuje kvalitetniji i bolji život starijim osobama (400) kojima se svakodnevno pružaju usluge potpore i podrške.

Projekt „Želim raditi, želim pomoći!“ aktivno se provodi od 16. ožujka 2018. godine. Partneri na projektu su Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Kutina i Centar za socijalnu skrb Novska.