Projekt “Želim raditi, želim pomoći!” predstavljen na 12. Tjednu cjeloživotnog učenja

U sklopu 12. Tjedna cjeloživotnog učenja, koji se održao u Novskoj od 1.-7. listopada, predstavljen je projekt “Želim raditi, želim pomoći!”.

Posjetitelji su na štandu mogli dobiti sve informacije vezane za projekt te čuti iskustva zadovoljnih korisnika koji primaju uslugu potpore i podrške kroz program „ZAŽELI“.

Za sve buduće krajnje korisnike, administratorica Mihaela Sertić je pripremila prijavne obrasce koje su zainteresirani mogli odmah ispuniti ili ponesti osobama za koje smatraju da bi im ovakva usluga bila od velike pomoći.

Tijekom predstavljanja na štandu su nam se pridružile i zaposlene žene koje su zainteresiranima objasnile koje usluge pružaju starijima i nemoćnima te koliko im se život promijenio od kada su se zaposlile. Posebno su istaknule priliku za pomaganjem i uljepšavanjem svakodnevice krajnjim korisnicama te mogućnost zarade koja uvelike pridonosi financijskoj situaciji njihovih obitelji.

Prilikom ovog predstavljanja, posjetiteljima su podijeljeni različiti promotivni materijali (letci, kemijske olovke, platnene vrećice, majice).