Zaposlenice projekta “Želim raditi, želim pomoći!“ su na raspolaganju korisnicima i u doba pandemije koronavirusa

S obzirom na novonastalu situaciju uzrokovanu koronavirusom zaposlenice projekta “Želim raditi, želim pomoći!“, (UP.02.1.1.05.0084) koji je sufinanciran sredstvima Europskog socijalnog fonda – Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., pružaju usluge potpore i podrške krajnjim korisnicima.

Zaposlenice projekta su svakodnevno dostupne krajnjim korisnicima i stoje im na raspolaganju za kupovinu namirnica, donošenje lijekova, plaćanje računa. Na taj način korisnici nisu zakinuti za sve usluge koje im se pružaju kroz projekt.

Prema potrebama korisnika, zaposlenice za njih sve obavljaju u trgovinama, ljekarnama, pošti i banci. Stvari koje im kupe donose im do kućnog praga, bez dužeg zadržavanja ulaska u dom korisnika.

Korisnici se također pridržavaju svih mjera i uputa koje izdaju nadležne institucije vezano uz koronavirus. S obzirom da su korisnici osobe starije životne dobi i spadaju u rizičnu skupinu, poželjno je da ne izlaze iz svojih kuća.

Krajnji korisnici su svjesni ozbiljnosti situacije uzrokovane pandemijom koronavirusa, te su svoje potrebe i očekivanja sveli na najmanju moguću razinu dok se situacija ne stabilizira kada će opet u svojim domovima dočekivati zaposlenice projekta

Naše vrijedne i brižne zaposlenice vode brigu o svim svojim korisnicima, te daju sve od sebe kako bi svima podmirile osnovne životne potreba na vrijeme. Zaposlenice su upoznate sa svim mjerama zaštite, te im je u tu svrhu podijeljen pisani materijal s uputama zajedno sa zaštitnom opremom.

Svi zajedno djelujemo odgovorno i pridržavamo se svih navedenih uputa i mjera koje izdaju nadležne institucije vezano uz koronavirus.